The Artist Cube – Sneak Peak

SNEAK PEAK!

Na anderhalf jaar hard werken is het zover: de presentatie van het unieke, meest omvangrijke boek dat ooit gemaakt is met Nederlandse Artiesten, vindt plaats op 20 november 2017!

In het afgelopen anderhalf jaar is uit de samenwerking tussen Paul Dekker ­­­­– bedenker en fotograaf van The Artist Cube – en mij – ontwerper van het boek – een enorme en bijzondere productie ontstaan.Het boek The Artist Cube wordt uitgegeven in drie verschillende uitvoeringen en formaten: XL 50x50cm, 33x33cm en M 23x23cm. Het grootste boek wordt gemaakt in een gelimiteerde oplage van 30 stuks en wordt gebonden in Italië. Het boek heeft 1176 pagina’s, meer dan 220 unieke foto’s van Nederlandse artiesten, 6 verschillende papiersoorten, originele prints van 30 geselecteerde artiesten, (handgeschreven) citaten van meer dan 100 artiesten en complementerend artwork gemaakt door mij. Het boek wordt geleverd in een luxe cassette, verpakt in een mooie doos voorzien van een handgemaakte houten lijst met de foto van één van de 30 artiesten.

Formaat L 33x33cm wordt net als het grootste boek in Italië gebonden. Het boek komt uit in een gelimiteerde oplage van 100 stuks en is identiek aan het grootste boek met uitzondering van de originele fotoprints. Het bestaat uit 1060 pagina’s.

Formaat M 23x23cm is met 888 pagina’s, 2 bijzonder mooie papiersoorten, de unieke foto’s, het artwork, de citaten en de luxe cassette ook absoluut een hele speciale uitgave!

De boeken zijn via de website van The Artist Cube te bestellen.